Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koen werkt als educatief medewerker bij vzw Djapo

nl.metrotime.be - 17 september

We onderzoeken samen duurzaamheidsthema’s zoals water, klimaat, fair trade, grondstoffen... via denkvaardigheden als filosoferen, creatief denken en systeemdenken. Als je een thema zoals afval bijvoorbeeld vanuit verschillende rollen bekijkt (de producent, het product, het afval, de consument...)...

Goede Doelen:
Vzw Djapo leert kinderen de juiste keuzes maken om samen een duurzame samenleving te creëren, oftewel ‘een fijner leven op een betere planeet’. Aan de hand van verschillende duurzaamheidsthema’s ontdekken de kinderen hoe alles in de wereld met elkaar verbonden is, en hoe iedereen op zijn eigen manier een verschil kan maken. Koen zet zich voor de organisatie in als educatief medewerker.

Cookie policy