Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Venture Philanthropy Fonds

www.kbs-frb.be - 16 september
Consulting en financiële steun (maximum 80.000 euro verspreid over 3 jaar) om organisaties en bedrijven met sociaal oogmerk structureel te versterken en verder te helpen groeien.

Goede Doelen:
Het Venture Philanthropy Fonds steunt organisaties met een ontwikkelingspotentieel of die voor de uitdaging staan om hun maatschappelijke impact in ons land te behouden. Meer bepaald helpt het Fonds de interne werking van deze vzw’s of sociale-economiebedrijven te optimaliseren. Werkt jouw vereniging aan sociale inclusie in België? Dan kan je je kandidaatsdossier nog indienen tot en met 12 november 2019. Financiële steun: tot 80.000 euro voornamelijk onder de vorm van externe consultancy.

Cookie policy