Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Netwerk Tegen Armoede voert campagne #lokaalsociaal

www.netwerktegenarmoede.be - 16 mei

In het Netwerk tegen Armoede werken 55 verenigingen in Vlaanderen en Brussel samen met het uiteindelijke doel armoede en sociale uitsluiting uit te bannen. 

Goede Doelen:
In het Netwerk Tegen Armoede werken 59 verenigingen, waar mensen in armoede het woord nemen, in Vlaanderen en Brussel samen met het uiteindelijke doel armoede en sociale uitsluiting uit te bannen. Tot de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober (en bij uitbreiding de Werelddag van Verzet tegen Armoede op 17 oktober) voert het netwerk campagne rond lokaal sociaal beleid: #lokaalsociaal. Daarmee willen de organisaties lokale besturen inspireren om echt werk te maken van een lokaal beleid dat de strijd aanbindt met armoede en sociale uitsluiting.

Cookie policy