Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opleiding (voorinschrijving): overhead meten en beheersen

www.ugent.be - 15 september

Overhead is een gevoelig onderwerp zowel in de private, publieke als non-profit sector. Vaak heeft het een negatieve bijklank en wordt het gepercipieerd als overbodige kosten die nooit laag genoeg kunnen zijn. Over de waarde en het nut ervan wordt zelden gesproken. 

Goede Doelen:
Overhead is een gevoelig onderwerp in zowel de private, publieke als non-profit sector. Vaak vat men het op als overbodige kosten, zonder over de waarde en het nut ervan te spreken. Tijdens deze opleiding van Universiteit Gent krijg je een methodiek aangereikt om de overhead van je organisatie op een uniforme manier in kaart te brengen en te analyseren. De opleiding werkt met voorinschrijvingen en gaat door vanaf 8 deelnemers.

Cookie policy