Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: vitaal en gezond telewerken

www.gezondleven.be - 15 juli
Het Vlaams Instituut Gezond Leven wil je op een toegankelijke manier helpen om gezond te leven. Met onderbouwd advies, concrete tips en kant-en-klare projecten.

Goede Doelen:
In samenwerking met het Vlaams Instituut Gezond Leven lanceert de Vlaamse overheid de projectoproep ‘Vitaal en Gezond Telewerken’. De oproep richt zich naar Vlaamse organisaties met een innovatief idee voor een project dat de fysieke en mentale gezondheid van telewerkers bevordert. In totaal wordt hiervoor een bedrag van 1.530.000 euro vrijgemaakt. Geselecteerde kandidaten kunnen rekenen op volledige financiële ondersteuning. Je kan je projectvoorstel nog indienen tot 30 september 2021.

Cookie policy