Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rode Neuzen Dag op Instagram Live met campagne ‘Hoe is’t?’

www.rodeneuzendag.be - 15 juni

De eerste Instagram Live-sessie van Rode Neuzen Dag waar stress en angst centraal stonden, zit er op. Julie Van den Steen ging samen met Jongerenexpert Sarah Van Gysegem en klinisch psycholoog Elke Van Hoof het gesprek aan met jongeren. 

Goede Doelen:
Uit onderzoek blijkt dat jongeren het in deze periode extra moeilijk vinden om over hun gevoelens te praten. Een enquête over mentaal welzijn van het wetenschappelijk instituut Sciensano meldt zelfs dat het aantal jongeren met depressieve gevoelens verdrievoudigd is tijdens de coronacrisis. Met hun campagne ‘Hoe is’t?’ wil Rode Neuzen Dag zoveel mogelijk jongeren bereiken. De organisatie doet dat onder meer via live-uitzendingen en -gesprekken op Instagram.

Cookie policy