Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gezellig ontbijten met de Liberale vrouwen Deinze voor het goede doel - Deinze Online

www.deinzeonline.be - 15 juni

De Liberale Vrouwen van Deinze vinden het belangrijk aandacht te hebben voor de zwakkeren onder ons. Naast het organiseren van sociaal-culturele activiteiten, organiseren de dames ook jaarlijks een ontbijt dat twee goede doelen steunt. 

Goede Doelen:
De Liberale Vrouwen van Deinze besteden graag wat extra aandacht aan de zwakkeren in onze samenleving. Daarom organiseren ze naast tal van sociaal-culturele activiteiten jaarlijks een ontbijt ten voordele van twee goede doelen. Ze kiezen daarbij voor erg concrete projecten, opdat zoveel mogelijk mensen zich betrokken zouden voelen. De opbrengst van het ontbijt op zondag 25 juni zal naar Moeders voor Vrede en Huize Kattebeek gaan.

Cookie policy