Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Studentenvereniging gaat 24 uur lang feesten voor het goede doel

www.hln.be - 15 maart
24 uur lang feesten, eten en véél drinken: niemand kan dat beter dan studenten. De vereniging voor ingenieursstudenten aan de UGent weet dat, en organiseert eind deze maand een unieke fuifactie voor het goede doel. “Want ook dát doen studentenverenigingen”, klinkt het.

Goede Doelen:
De Gentse studentenvereniging Vlaams Technische Kring (VTK) organiseert op 25 maart ‘24Charity’, een evenement waarbij iedereen 24 uur lang het goede doel steunt. De studenten beginnen rustig met een brunch, en trekken het feest vervolgens door tot 10 uur ’s ochtends de dag nadien. Ze houden ook rekening met de duurzaamheid van het evenement door gebruik te maken van herbruikbare bekers en door voldoende vegetarische opties aan te bieden. De opbrengst gaat naar vzw Cunina, een Belgische organisatie die onderwijsprojecten in Nepal steunt.

Cookie policy