Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bike for Africa : 400 kilometer dwars door Kameroen voor het goede doel

www.sport.be - 15 maart

Bike for Africa, een initiatief van Brussels Airlines, brengt tweejaarlijks een grote groep enthousiastelingen samen om een stukje Afrika per fiets te ontdekken en ondertussen geld in te zamelen voor een lokaal goed doel. 

Goede Doelen:
Een groep medewerkers van Brussels Airlines, vijftien Belgische CEO’s en zanger Ozark Henry fietsten 400 kilometer dwars door Kameroen. Ze deden dat in het kader van ‘Bike for Africa’, een initiatief dat intussen al voor de vierde keer georganiseerd wordt door b.foundation. Dit jaar ging het grootste deel van de opbrengst naar de internationale organisatie ‘Mercy Ships’, een van de grootste privé ziekenhuisschepen met gratis medische hulp aan de kust van West-Afrika.

Cookie policy