Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Griet Vermeiren werkt als ambassadeur voor bioboeren

nl.metrotime.be - 15 maart

De Landgenoten vzw is een vereniging die bioboeren steunt. Dat doen we door via fondsenwerving landbouwgrond te verwerven en deze te verhuren. Zo blijft de grond gegarandeerd biologisch, wat betekent dat het bodemleven en de vitaliteit die door de bioboer gecultiveerd werd, wordt doorgegeven en behouden blijft. 

Goede Doelen:
Griet Vermeiren is altijd bezig geweest met fair trade (Oxfam), biovoeding (voedselteams) en Noord-Zuid (11.11.11). Haar betrokkenheid bij vzw De Landgenoten versterkt haar rechtvaardigheidsgevoel nog meer. Als ambassadeur van die organisatie maakt ze mensen bewust van de waarde van de bodem, de inspanningen van een (bio)boer en de vitaliteit van biologisch voedsel.

Cookie policy