Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: stafmedewerker communicatie Vlaams Welzijnsverbond

www.11.be - 15 januari
Het Vlaams Welzijnsverbond verenigt als werkgevers- en ledenorganisatie meer dan 750 initiatiefnemers in Vlaanderen en Brussel uit o.a. de Jeugdhulp en gezinsondersteuning, ondersteuning van personen met een handicap, kinderopvang en vrijwilligerswerk.

Goede Doelen:
Het Vlaams Welzijnsverbond verenigt als werkgevers- en ledenorganisatie meer dan 750 Vlaamse en Brusselse initiatiefnemers uit o.a. jeugdhulp, gezinsondersteuning, ondersteuning van personen met een handicap, kinderopvang en vrijwilligerswerk. De organisatie is op zoek naar een stafmedewerker communicatie met een passie voor ‘werken aan het welzijn van mensen’. Solliciteer vóór 10 februari 2020.

Cookie policy