Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op Goededoelen.be: Fonavibel biedt morele en financiële steun aan nabestaanden van overleden Luchtmachtmedewerkers

www.goededoelen.be - 14 juli

De vzw FONAVIBEL heeft tot doel om bij het overlijden van een medewerker van de Luchtmacht (militair of burger), overleden in actieve dienst, zowel financiële als morele steun aan te bieden. 

Goede Doelen:
Gezinsleden van overleden medewerkers van de Luchtmacht worden allesbehalve aan hun lot overgelaten. Het Nationaal Hulpfonds voor Slachtoffers van het Belgisch Vliegwezen laat hen genieten van een belangrijke financiële steun. Studiebeurzen en de terugbetaling van de hospitalisatieverzekering zijn daar voorbeelden van. Daarnaast organiseert de vzw talrijke sociale activiteiten onder het motto ‘samen het leed dragen en verzachten’.

Cookie policy