Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: kindvriendelijke sociale huisvesting

k-s.be - 14 januari

Op welke manier kunnen kinderen en/of tieners meedenken in een plannings- en ontwerpproces voor renovatie of nieuwbouw van sociale huisvesting? Hoe kan je tot kind- en jeugdvriendelijke sociale huisvesting komen? Met deze centrale vraag willen we participatieprojecten opzetten binnen de context van sociale huisvesting in een specifieke buurt. In 2021 voert Kind & Samenleving in vijf wijken een participatieproces uit met kinderen of tieners.

Goede Doelen:
Kind & Samenleving gaat op zoek naar manieren om kinderen en/of tieners te laten meedenken in een plannings- en ontwerpproces voor renovatie of nieuwbouw van sociale huisvesting. Heeft jouw organisatie een gepland project (renovatie of nieuwe ontwikkeling) in een buurt met een hoog aandeel sociale huisvesting, en wil je daar een begeleidings- en inspraaktraject aan koppelen? Dan kan je nog tot en met 11 februari jouw kandidatuur indienen voor een subsidie van maximaal 4.000 euro (centrumstad), 2.500 euro (middelgrote stad) of 1.500 euro (kleine gemeente).

Cookie policy