Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Moppenboek Limburgse moppentapper brengt geld op voor Huis Erika Thijs

www.hbvl.be - 13 november

Wie de naam Jos Roofthooft hoort of ziet denkt automatisch aan moppen, zijn wekelijkse mop in de bijlage De Buurtkrant van Het Belang van Limburg is...

Goede Doelen:
Jos Roofthooft publiceert wekelijks een mop in De Buurtkrant, een bijlage van Het Belang van Limburg. Een van zijn vele fans, die alle moppen zelf in een plakboek bijhoudt, stelde de moppenmaker voor om zijn moppen in een boek te bundelen. Zo geschiede, en sinds december vorig jaar gingen er al zo’n 1.900 exemplaren over de toonbank. De opbrengst daarvan, een mooie 11.000 euro, gaat integraal naar Huis Erika Thijs. Dat open huis is een ontmoetingsplaats waar kankerpatiënten en hun vrienden en familie kunnen praten over de ziekte.

Cookie policy