Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Trucks bekijken voor het goede doel

www.nieuwsblad.be - 13 september

Liefhebbers van trucks konden hun hartje ophalen op de Super Brut Diesel Meeting in Nieuwmoer. Op het terrein van Truckdouche stonden driehonderd blitse vrachtwagen uit het binnen- en buitenland opgesteld.

Goede Doelen:
Op de Super Brut Diesel Meeting in Nieuwmoer konden liefhebbers van grote gevaartes hun hartje ophalen. Maar liefst 300 opgeblonken showvrachtwagens uit binnen- en buitenland waren te bezichtigen op het terrein van Truckdouche. Nogal indrukwekkend, want alle belangrijkste vrachtwagenmerken stelden er hun nieuwste en krachtigste modellen voor. De opbrengst van het event gaat naar een organisatie die onderzoek doet naar het zeldzame Phelan-McDermid-syndroom.

Cookie policy