Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Child Focus doet beroep op crowdfunding voor project 12500 kids

www.growfunding.be - 13 juni
Opgroeien is een fijne zaak. Ook internet en sociale media zijn nuttig en fun. Maar ... kinderen lopen ook risico’s. Het goede nieuws is dat zij er op een gezonde en verstandige manier mee kunnen leren omgaan. Wij streven naar ‘empowerment’ van kinderen en jongeren. We willen hen tonen hoe je sterk kan staan in het leven ... ook op het internet en op sociale media.

Goede Doelen:
Child Focus zet zich in voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen overal in België. Preventie van kinderen speelt daar een belangrijke rol in. Volgend schooljaar worden 12.500 kinderen ingelicht tegen seksuele uitbuiting en risico’s van sociale media. Om deze infosessies te financieren is Child Focus op zoek naar 12.500 euro. Dat doen ze via crowdfunding omdat ze alle families willen betrekken.

Cookie policy