Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Infosessie: Europese fondsen voor de integratie van personen van buitenlandse afkomst

kcse.eu - 12 november

Kenniscentrum Sociaal Europa informeert, sensibiliseert en ondersteunt rond Europese subsidies voor het sociale werkveld in Vlaanderen.

Goede Doelen:
Hoe kun je Europese fondsen inzetten voor de integratie van personen van buitenlandse afkomst?  Dat kom je op dinsdag 11 december 2018 te weten tijdens de gratis infosessie van VLEVA en het Departement Kanselarij en Bestuur van de Vlaamse overheid.   Je ontdekt er alles over: de Toolkit die de Europese Commissie recent uitbracht, de beschikbaarheid van de verschillende fondsen, de geldende voorwaarden van deze fondsen hoe je best een aanvraag indient waar je terecht kunt voor vragen   Deze fondsen zijn er voor iedereen: (middenveld)organisaties, (lokale) overheden, ngo’s en scholen. Dus, ook voor jou! Tijdens dit event beantwoorden we al je vragen over Europese steun.   Meer info en inschrijven

Cookie policy