Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Een ‘Empty Shop’ in de Brusselse Dansaertstraat

www.standaard.be - 12 oktober

Je miskopen en vergeten kleding kunnen opnieuw een goed doel dienen. Later deze maand opent ‘The Empty Shop’ de deuren in Brussel, in samenwerking met Oxfam.

Goede Doelen:
Een winkel waar mensen naartoe gaan om iets te doneren in plaats van geld uit te geven. Dat is de definitie van The Empty Shop. Eens de winkel helemaal gevuld is met giften, worden alle spullen opnieuw verkocht ten voordele van Oxfam. Dit internationale concept dook eerder al op in Antwerpen, Gent en Mechelen. Vanaf 16 oktober is het dus de beurt aan onze hoofdstad. De bedoeling van de actie is bovendien niet alleen om geld in te zamelen voor het goede doel, maar ook om de tweedehandssector in een positief daglicht te zetten.

Cookie policy