Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Coinsforlife zamelt munten in voor het goede doel

www.hln.be - 12 september

Frank Huybrechts (62) uit Huldenberg verzamelt al ruim vijftig jaar allerhande munten, maar sinds welgeteld één jaar zet hij die verzamelwoede in voor het goede doel. 

Goede Doelen:
Al ruim vijftig jaar verzamelt Frank Huybrechts uit Huldenberg allerlei munten. Sinds één jaar zet hij zijn verzamelwoede in voor het goede doel. In die tijd kreeg hij met zijn project Coinsforlife al honderden donaties bij elkaar, goed voor ruim 4.249 euro ten voordele van verschillende goede doelen die de schenkers zelf uitkozen. Frank stelt altijd vier goede doelen voorop waaruit ze kunnen kiezen: Artsen zonder Grenzen, het Kinderkankerfonds Leuven, Centrum Ganspoel en SOID. Die laatste organisatie ijvert voor een school voor weeskinderen en behoeftigen in Cambodja.

Cookie policy