Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fien werkt als vrijwilliger bij vzw EVA 

nl.metrotime.be - 12 juni

EVA vzw stimuleert iedereen om meer plantaardig te eten, want dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu, de dieren en de mensen in het Zuiden. 

Goede Doelen:
Vzw EVA stimuleert iedereen om meer plantaardig te eten. Dat is immers niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu, de dieren en de mensen in het Zuiden. De organisatie gebruikt een praktijkgerichte benadering, omdat de drempel om plantaardig te eten lager ligt als je mensen zelf laat koken en proeven. Als Community Manager volgt Fien Louwagie de social media van de vzw op, ondersteunt ze 15 lokale EVA-groepen en staat ze in voor de fondsen- en ledenwerving.

Cookie policy