Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Levensloop Grants

www.levensloop.be - 12 mei

Om de lokale gemeenschappen te bedanken voor hun opmerkelijke inspanningen tegen kanker en om Vechters ook buiten het Levensloopweekend te ondersteunen, wil Stichting tegen Kanker een deel van de ingezamelde fondsen gebruiken om lokale initiatieven bij een Levensloop - die ten goede komen aan de patiënten en hun naasten - te steunen!

Goede Doelen:
Stichting tegen Kanker besloot om alle Levenslopen van 2020 te verplaatsen naar 2021 omwille van COVID-19. Ondanks dit uitstel worden er dit jaar wel nog Levensloop Grants uitgereikt. Alle actoren binnen het medisch en psychosociaal netwerk van een regio kunnen nog tot 21 september 2020 een aanvraag indienen voor steun voor een operationeel project dat direct bijdraagt aan het welzijn van patiënten en hun naasten. Financiële steun: maximaal €5.000. 

Cookie policy