Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: duurzame stadslandbouw

werk-economie-emploi.brussels - 12 april
In het kader van de Good Food Strategie en op initiatief van de Minister van Leefmilieu wordt in 2019 opnieuw een projectoproep gelanceerd om initiatieven rond duurzame professionele stadslandbouw in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te ondersteunen.

Goede Doelen:
De regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert een projectoproep om initiatieven rond duurzame, professionele stadslandbouw te ondersteunen. Volgende projecten komen in aanmerking: de opstart van een nieuw professioneel project in duurzaam ondernemen, bestaande professionele landbouwprojecten en projecten die een onrechtstreekse bijdrage leveren aan de ontwikkeling van stadslandbouw. Je kan je dossier nog indienen tot 24 april 2019.

Cookie policy