Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: TEM Foundation België biedt kwetsbare mensen in Afrika waardevolle kansen

www.goededoelen.be - 12 januari

De missie van tem foundation is het trainen en versterken van kansarmen, arm, bedroefden, hopelozen, personen met een handicap, kwetsbaren, geinfecteerden en getroffenen met diensten en activiteiten die hun leven en dat van hun gemeenschappen zullen verbeteren.

Goede Doelen:
TEM Foundation België biedt steun aan de meest kwetsbare mensen in Afrika. De Belgische afdeling zet zich vooral in voor de armste kinderen uit Kameroen. De vijf prioriteiten van de organisatie liggen in onderwijs, gezondheid, voeding, sportieve activiteiten en humanitaire hulp. Omdat Afrika zwaar getroffen is door AIDS/HIV besteedt de stichting heel wat tijd aan preventie en sensibilisering.

Cookie policy