Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Een Hart voor Limburg 2020 | Bree

www.bree.be - 11 september

Een Hart voor Limburg 2020 ondersteunt projecten die zich inzetten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. Denk hierbij aan jeugdbewegingen die zich actief inzetten voor kinderen met een beperking of scholen die extra inzetten op taalstimulering.

Goede Doelen:
Een Hart voor Limburg steunt zowel kleine als grote projecten die zich inzetten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. Werkt jouw initiatief rond de creatie van een sociaal inclusief klimaat waardoor alle kinderen kansen krijgen om hun eigen plekje te vinden in de maatschappij? Dan kan je nog tot 23 september 2019 je kandidaatsdossier (volledig online) indienen. Financiële steun :  maximum van €10.000 per project.

Cookie policy