Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: samenwerking met culturele sector Franse Gemeenschap

demos.be - 11 augustus

Ook voor 2018 maken Minister Gatz en collega-Minister Greoli van de Franse Gemeenschap binnen het Cultureel Akkoord 160.000 euro vrij voor samenwerkingen binnen de culturele sector. 

Goede Doelen:
Démos is als kenniscentrum actief in het Vlaams Participatiedecreet en zet vooral in op de participatie van kansengroepen op vlak van cultuur, jeugd en sport. Om de samenwerking met de Franse Gemeenschap te stimuleren, maken minister Gatz en collega-minister Greoli van de Franse Gemeenschap binnen het Cultureel Akkoord 160.000 euro vrij voor de culturele sector. Jouw organisatie kan nog tot 15 oktober een dossier indienen. De financiële steun per project bedraagt maximum 10.000 euro.

Cookie policy