Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: Parki’s Kookatelier

www.goededoelen.be - 11 januari
"Parki's Kook Atelier" heeft als doel een algemeen informatieprogramma over voeding op te stellen met zoveel mogelijk richtlijnen, in verstaanbare taal.

Goede Doelen:
Naast de fysieke ongemakken die kenmerkend zijn voor de ziekte van Parkinson, kunnen zich na verloop van tijd ook problemen stellen met voeding. Kauwen en slikken gaat vaak moeizamer, met gevaar voor verslikking tot gevolg. Ook de smaak kan bij patiënten aangetast zijn. Parki's Kookatelier stelt een algemeen informatieprogramma over voeding ter beschikking met eenvoudig te volgen richtlijnen. Dat programma is verdeeld in 5 grote groepen: medicatie en voeding, Parkinson en nuttig advies, eigenschappen van voedingsproducten, aromatisch-culinaire bereidingstips en kooktechnische keukentips en inrichting.

Cookie policy