Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep 2018 Zero Afval Voedingszaken

leefmilieu.brussels - 10 december

Het Brussels Gewest is op zoek naar geëngageerde, nieuwsgierige handelaars die zin hebben om te experimenteren met meer milieuvriendelijke handelspraktijken, die de zero-afvalvisie bevorderen en voedselverspilling in de horeca en voedingszaken terugdringen.

Goede Doelen:
Legt jouw vzw zich toe op de verkoop van voedingsmiddelen? Staan jullie commercieel rechtstreeks in contact met de consumenten van het Brussels Gewest? Het Brussels Gewest is op zoek naar geëngageerde, nieuwsgierige organisaties die zin hebben om te experimenteren met meer milieuvriendelijke handelspraktijken, die de zero-afvalvisie bevorderen en voedselverspilling in de horeca en voedingszaken terugdringen. Financiële steun tot 15.000 euro. Je kan je kandidatuur nog indienen tot 20 januari 2019.

Cookie policy