Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gratis webinar (25/11): wapen je goed doel tegen phishing en cyber scams

www.socialware.be - 10 november

In samenwerking met Google, ons wereldwijde TechSoup-netwerk en de non-profits Euroconsumers, start SOCIALware een bewustmakings- en informatie-initiatief over cyberveiligheid: privacy, beveiliging, phishing en cyber scams.

Goede Doelen:
In samenwerking met onder meer Google en Euroconsumers, start SOCIALware een bewustmakings- en informatie-initiatief over cyberveiligheid (privacy, beveiliging, phishing en cyber scams). Op 25 november 2021 kan je als vzw gratis deelnemen aan een webinar over phishing en cyber scams. Bovendien krijg je de kans om de IT-beveiligingsstatus van je organisatie te beoordelen met een door SOCIALware verstrekte zelfbeoordelingstest.

Cookie policy