Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PostNL en kariboo! zorgen ervoor dat kinderen in armoede een geschenkje onder de kerstboom krijgen

www.goedgevoel.be - 10 november

Ondanks de zogenaamde welvaartsstatus van België, leeft bijna een op de vijf kinderen in ons land onder de armoedegrens. En die groep wordt alsmaar groter.

Goede Doelen:
Ondanks de zogenaamde welvaartsstatus van ons land, leeft in België bijna een op de vijf kinderen in armoede. Bij deze gezinnen belanden er op 6 december geen geschenkjes in de schoorsteen, en blijft ook de kerstvreugde veelal weg. Daar wil de actie ‘Speelgoed voor Elk Kind’ van PostNL en kariboo! verandering in brengen. Binnen dat initiatief roepen ze mensen op om speelgoed dat ze niet meer gebruiken in te pakken en naar een inzamelpunt te brengen. De Gezinsbond en goede doelen als vzw De Kindervriend en Caritas International zorgen ervoor dat het juiste cadeautje bij het juiste gezin terechtkomt.

Cookie policy