Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Oproep Venture Philanthropy Fonds

www.kbs-frb.be - 10 november

Consulting en financiële steun (maximum 80.000 euro verspreid over 3
jaar) om organisaties en bedrijven met sociaal oogmerk structureel te
versterken en verder te helpen groeien.

Goede Doelen:
Het Venture Philanthropy Fonds biedt ondersteuning voor de structurele versterking van verenigingen en ondernemingen in de sociale economie. Het Fonds heeft niet als doel punctuele projecten te ondersteunen: het biedt aan de geselecteerde organisaties een structurele begeleiding aan van (minimum) drie jaar. Het partnerschap krijgt concreet gestalte volgens deze drie lijnen: 1. Het financieren van externe consultancy. 2. Ook investeringen worden (geheel of gedeeltelijk) gefinancierd 3. Ook het inzetten van het netwerk van de Stichting De oproep staat open tot 11 januari 2016 voor vzw’s en ondernemingen in de sociale economie met een staff van minimaal 5 personen. Steun tot 80.000 €.

Cookie policy