Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

15.000 eendjes racen op de Dijle voor het goede doel

www.hln.be - 10 oktober

Aan de Dijleterrassen in Leuven werd afgelopen zondag de tweede editie van de Engkeskoers georganiseerd. Liefst 15.000 eendjes namen het tegen elkaar op in een spannende race op de Dijle. "

Goede Doelen:
Op de laatste dag van september werd aan de Dijleterrassen in Leuven de tweede editie van de Engkeskoers georganiseerd. Liefst 15.000 eendjes namen het deze keer tegen elkaar op. Onder meer bekende Leuvenaar Jeroen Meus kocht een eendje om het goede doel te steunen. De eigenaars van de winnende eendjes gingen naar huis met mooie prijzen, en goede doelen Transplantoux en Fonds Kind en Orgaantransplantatie mochten de opbrengst van het event onder elkaar verdelen.

Cookie policy