Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: personeelsmedewerker bij vzw Weerwerk

www.11.be - 10 september

Vzw Weerwerk biedt sociale tewerkstelling en opleiding aan voor personen die omwille van persoons- en/of maatschappij gebonden redenen (tijdelijk) zich moeilijk op de reguliere arbeidsmarkt kunnen integreren (omwille van drugproblematiek, langdurige werkloosheid, justitiële problemen, etc).

Goede Doelen:
Vzw Weerwerk zorgt voor de tewerkstelling van en opleidingen voor personen die omwille van al dan niet tijdelijke persoons- en/of maatschappijgebonden redenen niet terechtkunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Wil jij meewerken aan de mensgerichte en stimulerende cultuur binnen de organisatie en ben je thuis in loonverwerking en de sociaal juridische wetgeving? Dan kan je nog tot 19 september 2019 solliciteren voor jouw droomjob.

Cookie policy