Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: samenwerking Vlaamse en Franstalige cultuurorganisaties

www.cultuurculture.be - 10 september

Het cultureel akkoord bouwt een brug tussen Vlaamse en Franstalige culturele organisaties. Elk jaar lanceren we een projectoproep om nieuwe samenwerkingen te stimuleren. 

Goede Doelen:
Het cultureel akkoord bouwt een brug tussen Vlaamse en Franstalige culturele organisaties. Elk jaar lanceren ze een projectoproep om nieuwe samenwerkingen te stimuleren. Elk samenwerkingsverband tussen cultuurorganisaties langs beide kanten van de taalgrens kan voor ondersteuning een projectaanvraag indienen. Voor 2019 geeft men een bijzondere – maar niet exclusieve – aandacht aan kunst- en cultuurprojecten voor kinderen en jongeren. Financiële steun vanaf 5.000 euro per project. Je kan je projectaanvraag nog indienen tot 15 november 2018.

Cookie policy