Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: gelijkekansenprojecten periode 2020-2024

gelijkekansen.be - 10 juli

Gelijke kansen zijn zeker niet alleen een zaak van de overheid. Om gelijke kansen in Vlaanderen te realiseren is betrokkenheid en inbreng van velen gewenst. Door het kader van projectsubsidies moedigt de Vlaamse overheid via het gelijkekansenbeleid organisaties, bedrijven en lokale besturen aan om dit beleid mee vorm te geven. 

Goede Doelen:
Om gelijke kansen te realiseren in Vlaanderen is de samenwerking van verschillende betrokken partijen nodig. De Vlaamse overheid moedigt organisaties, bedrijven en lokale besturen aan om het gelijkekansenbeleid mee vorm te geven. Het beleid is daarbij op zoek naar creatieve en frisse projectideeën, goede praktijken die toepasbaar zijn in een bredere beleidscontext en projecten die een lacune in de beleidsuitvoering aanpakken. De omvang van de financiële steun is afhankelijk van je project. Je kan je project nog indienen tot 1 oktober 2020.

Cookie policy