Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op Goededoelen.be: Alehoppa vzw

www.goededoelen.be - 10 mei
Het ondersteunen van de integratie van kinderen met een motorische beperking en het verhogen van hun zelfredzaamheid bij het participeren in de dagdagelijkse activiteiten zoals op school, vrije tijd, … in de samenleving.

Goede Doelen:
Vaak weten scholen en organisaties niet waar ze terechtkunnen met problemen in verband met de participatie van andersmobiele kinderen. Bovendien krijgen scholen geen specifieke subsidies om hun infrastructuur optimaal op deze doelgroep af te stemmen. Vanuit deze situatie ondersteunt vzw Alehoppa de integratie van kinderen met een motorische beperking. De organisatie helpt hun zelfredzaamheid verhogen wanneer ze participeren aan dagelijkse activiteiten.

Cookie policy