Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Twee vrienden peddelen 24 uur voor het goede doel

www.hln.be - 10 mei

Terwijl veel mensen dit weekend door het slechte weer gezellig binnenbleven, vertrokken vrienden Jan Moermans en Wim Pyl zaterdag om 17 uur in het Franse Houtkerque al peddelend richting de Noordzee. 

Goede Doelen:
Met hun 24-urenactie ‘Suited Up’ willen Jan Moermans en Wim Pyl het dumpen van plastic afval in zee en binnenlandse wateren aanklagen. “Vorig jaar hebben we zelf afval uit het water gehaald, maar daarna zagen we dat alles wat stil viel. We wilden daarom dit keer met onze actie geld inzamelen voor een organisatie die zich op een duurzame manier inzet, zoals Sea Shepherd.” De heren konden na hun lange tocht op het strand van Bredene al een cheque van 1.000 overhandigen aan de organisatie.

Cookie policy