Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Een "tweede leven" voor IKEA kantoormeubilair

www.hu-bu.be - 9 november

U wilt kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair kopen voor een "tweede leven" binnen uw organisatie tegen zeer lage kosten? Het "Meubilair Platform" van Hu-Bu, dat sinds 5 jaar met succes wordt gebruikt, stelt bedrijven in staat om hun vrijgegeven meubels rechtstreeks aan u voor te stellen in plaats van het te vernietigen.

Goede Doelen:
Goed nieuws! In samenwerking met Hu-Bu platform wil IKEA een "tweede leven" aanbieden aan hun, nog in perfecte staat, kantoormeubilair. Een 300 tal artikelen zijn te vinden op het boekingsplatform https://www.hu-bu.be/login-nl Als u nog geen lid bent van het platform, zal u eerst uw profiel moeten maken. Opgelet, deze actie is van korte duur aangezien deze eindigt op 16 november 2018!

Cookie policy