Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eerste expo in ‘veilingkerk’ in Sint-Amandsberg steunt goed doel én artiesten

www.hln.be - 9 september
De Westveldkerk in Sint-Amandsberg is gekocht door het veilinghuis Maison Jules uit de Dampoortstraat. Op 18 en 19 september zwaaien de deuren voor het eerst open, voor een expo. Want de veiling zelf gebeurt online, door corona. De opbrengst gaat naar een goed doel dat kwetsbare jongeren terug op weg helpt, én naar de artiesten zelf.

Goede Doelen:
Veilinghuis Maison Jules kocht de Westveldkerk in Sint-Amandsberg. Op 18 en 19 september zwaaien de deuren er voor het eerst open. Niet voor een live veiling – want die verloopt online – maar voor een expo. De opbrengst daarvan gaat naar vzw Stappen, een goed doel dat kwetsbare jongeren weer op weg helpt, en naar de artiesten waarvan optredens geveild worden.

Cookie policy