Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dit is fondsenwerving anno 2017

www.marketingfacts.nl - 9 mei

Veel goede doelen drijven op structurele geldstromen van donateurs. Maar de cultuur van doneren verandert. Mensen verbinden zich niet meer jarenlang aan één goed doel, maar steunen incidenteel of voor korte periodes diverse doelen.

Goede Doelen:
Mensen verbinden zich niet meer jarenlang aan één goed doel, maar steunen willekeurig of voor korte periodes verschillende goede doelen. Dat vraagt natuurlijk ook om een andere aanpak voor fondsenwerving en contentmarketing. Je zal als organisatie meer de persoonlijke verbintenissen met je publiek moeten opbouwen en communiceren rond hetgeen je (potentiële) donateurs belangrijk vinden. Dit artikel stuurt je in de goede richting.

Cookie policy