Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Basisschool Landegem bedankt Bednet met cheque

www.hln.be - 9 maart

Eerder dit schooljaar volgde Hannah Heath (9) enkele maanden les via Bednet, een computer die verbonden is met het klaslokaal. 

Goede Doelen:
De gemeentelijke basisschool van Landegem toverde haar refter afgelopen week om tot een veilingzaal. De veiling van zelfgemaakte kunstwerken stond volledig in het teken van Bednet, een initiatief dat met computers een virtueel klaslokaal op poten zet bij zieke leerlingen. Eerder dit schooljaar deed leerlinge Hannah Heath beroep op de organisatie. Omdat zij haar enthousiasme over Bednet niet kon verbergen, stelde directeur Philippe Soens voor om de organisatie een hart onder de riem steken. In totaal werd er meer dan 1.700 euro ingezameld ten voordele van de vzw.

Cookie policy