Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Workshop (op aanvraag): verhoog het engagement bij je leden en vrijwilligers

digiraf.gent - 9 januari

Hoe zet je leden centraal in je vereniging? Hoe zorg je ervoor dat je vereniging ook in de toekomst relevant blijft voor de jongere generaties? Hoe evolueer je samen met je leden? Hoe benut je de inzet van je leden en/of vrijwilligers binnen de organisatie? 

Goede Doelen:
Hoe zorg je ervoor dat de leden en/of vrijwilligers in je organisatie als echte ambassadeurs mee je boodschap uitdragen? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de ‘member journey’, een stappenplan om dat doel te bereiken. Je leert onder meer hoe je je leden centraal zet in je vereniging, hoe je samen met hen evolueert en hoe je je organisatie ook in de toekomst relevant houdt voor de jongere generaties.

Cookie policy