Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Derde projectoproep klimaatsubsidies welzijnssector

www.departementwvg.be - 9 januari

Het VIPA voorziet subsidies om samen met de sector te streven naar een energie-efficiënt gebouwenpark en de toekomstige energiekost te reduceren. Een voorziening kan voor elk gebouw binnen de zorg- en welzijnssector dat een energiescan heeft laten uitvoeren, klimaatsubsidies aanvragen. 

Goede Doelen:
Het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin ziet nog veel besparingspotentieel in de welzijnssector. Door je in te schrijven voor de derde projectoproep voor klimaatsubsidies, kan ook jouw organisatie mee haar schouders zetten onder het klimaatengagement dat de welzijnssector aanging. Naar aanleiding van de vorige twee oproepen lieten al 264 voorzieningen voor al hun gebouwen samen 967 energiescans uitvoeren. Woonzorgcentra en voorzieningen voor personen met een handicap dienden de meeste aanvragen in. Dien jouw dossier in vóór 3 februari.

Cookie policy