Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op Goededoelen.be: Deeldepot 2650 draagt bij aan duurzame maatschappij

www.goededoelen.be - 8 augustus
Vzw Deeldepot 2650 stelt zich tot doel bij te dragen aan een maatschappij die gericht is op duurzaamheid, menselijke noden en een efficiënt gebruik van materialen en grondstoffen.

Goede Doelen:
Wie niet wekelijks klust, heeft meestal niet het juiste materiaal in huis als er dan toch een klusje de kop op steekt. Vzw Deeldepot zorgt ervoor dat mensen in deze situatie niet naar de winkel moeten hollen voor spullen die ze slechts eenmalig gebruiken. Het laagdrempelige deelinitiatief is gericht op particulieren en non-profits en toont hoe we hergebruik van materialen kunnen aanmoedigen. Bovendien wil Deeldepot 2650 een ontmoetingsplek zijn voor alle buurtbewoners.

Cookie policy