Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacatures: Alzheimer Liga Vlaanderen zoekt medewerkers communicatie en educatie

www.alzheimerliga.be - 8 juli
De Alzheimer Liga Vlaanderen is een patiëntenvereniging en een vrijwilligersorganisatie. De Liga ziet een Vlaanderen waar mensen bewust omgaan met dementie en gepaste zorg genieten, waar geen plaats is voor taboes en waar personen met alle vormen van dementie, jongdementie en hun mantelzorgers een rechtmatig, kwaliteitsvol leven leiden.

Goede Doelen:
Alzheimer Liga Vlaanderen is een patiënten- en vrijwilligersorganisatie die een betrouwbaar aanspreekpunt vormt voor personen met alle vormen met dementie, en jongdementie, maar ook voor mantelzorgers, familieleden en -groepen. Op dit moment heeft de organisatie twee openstaande vacatures. Die van stafmedewerker communicatie en educatief stafmedewerker. Voor beide vacatures kan je nog solliciteren tot 20 juli 2020.

Cookie policy