Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Telly uit Homo Universalis lanceert actie voor het goede doel

www.hln.be - 8 juli

Het mocht niet zijn voor Telly Claus. Na 92 deelnames ligt de 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oeselgem uit Homo Universalis, de wedstrijd van het tv-programma Iedereen Beroemd. Maar zijn actie voor het goede doel gaat door. 

Goede Doelen:
Na 92 deelnames lag Telly Claus (41) uit Homo Universalis, de wedstrijd van het tv-programma Iedereen Beroemd. Maar dankzij zijn Tellyniser, een masker met baard en bril, gaan we nog van hem horen. Telly gaat deze maskers in het kader van de Warmste Week verkopen ten voordele van Vriendtjes Tegen Kanker, een vzw die onderzoek naar eierstokkanker steunt. De Tellyniser heeft bovendien al veel fans, zelfs nu hij nog niet te koop is.

Cookie policy