Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Treffende tips voor thuiswerken

www.voka.be - 8 april

Het COVID-19 virus zorgt voor ongeziene impact op onze samenleving: economisch én sociaal. Belgische werknemers werken, als dat kan, massaal thuis. En dat heeft niet enkel implicaties voor de werkgevers, maar ook voor de mentale en fysieke gezondheid van de werknemers. Voka zet daarom beste tips & tricks over omgaan met thuiswerk even op een rijtje.

Goede Doelen:
Thuiswerken is in een vingerknip het ‘nieuwe normaal’ geworden in onze samenleving. Ook heel wat medewerkers van goede doelen werken vanuit de living of vanop zolder. Hoe richt je je thuiswerkplek best in? Hoe breng je structuur in jouw dag? En hoe verzoen je loslopende kinderen met jouw professionele to do-lijst?  

Cookie policy