Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep solidair wereldburgerschap 2019 – The Brussels Globe

international.brussels - 8 april

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wenst bij te dragen aan het uitroeien van de armoede in de wereld en sluit zich aan bij de inspanningen van België en de internationale gemeenschap om een duurzame ontwikkeling tot stand te brengen alsook een rechtvaardigere wereld. 

Goede Doelen:
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest sluit zich aan bij de inspanningen van België en de internationale gemeenschap om armoede uit te roeien. Daartoe lanceerde Brussels International een projectoproep op het gebied van wereldburgerschap en solidariteit. Meer concreet zoekt men projecten die ertoe bijdragen hun doelgroep te sensibiliseren voor de realiteiten en de Noord-Zuiduitdagingen die samenhangen met een of meer of meer duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Financiële steun tot 25.000 euros. Dien jouw dossier in vóór 6 mei.

Cookie policy