Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Succesvolle gala-avond voor Special Olympics Belgium

www.persinfo.org - 8 januari

Donderdagavond vond het fundraisinggala van Special Olympics Belgium plaats. De organisatie, die via sport de levenskwaliteit van personen met een verstandelijke beperking wil verbeteren, nam de gelegenheid te baat om het publiek te overtuigen van het maatschappelijk belang van deze beweging en haalde de belangrijke rol aan die de partners hierin spelen.

Goede Doelen:
Via sport de levenskwaliteit van personen met een verstandelijke beperking verbeteren. Dat is de ultieme doelstelling van Special Olympics Belgium. De organisatie zette onlangs een groots fondsenwervingsgala op, waar heel wat sporthelden en andere bekende gezichten present waren. In totaal bracht het initiatief 258.000 euro op.

Cookie policy