Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw ArmenTeKort zoekt 300 Antwerpenaren voor gratis opleiding tot buddy

www.hln.be - 7 september
ArmenTeKort, de in Antwerpen gevestigde organisatie voor armoedebestrijding, leidde al meer dan duizend mensen op tot buddy. Na het behalen van een ‘Meester in Empowerment’, bieden deze als vrijwilliger hulp aan stadsgenoten in moeilijkheden. “Dit jaar zoeken we nog 300 extra mensen die de gratis opleiding willen volgen.”

Goede Doelen:
Vzw ArmenTeKort, een Antwerpse organisatie voor armoedebestrijding, leidde al meer dan duizend mensen op tot ‘buddy’. Zo’n buddy biedt na het behalen van een ‘Meester in Empowerment’ als vrijwilliger hulp aan stadsgenoten in moeilijkheden. Dit jaar zoekt de vzw nog 300 extra mensen die de gratis opleiding tot buddy willen volgen.

Cookie policy