Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: bouw mee aan een duurzame toekomst voor Turnhout

www.beplanet.org - 7 mei

We zijn namelijk op zoek naar projecten, gedragen door burgers en verenigingen, die van de stad een leefbare en aangename plek maken en die bovendien kwetsbare mensen laten participeren. Denk aan collectieve stadstuintjes, projecten die voedselverspilling tegengaan, zachte mobiliteit promoten of nog de afvalberg verkleinen. 

Goede Doelen:
De stad Turnhout en stichting Be Planet slaan de handen in elkaar om projecten rond ‘duurzame ontwikkeling’ een financieel duwtje in de rug te geven. Meer specifiek gaat hun oproep over vernieuwende, al dan niet bestaande initiatieven die zowel het milieu als de mens centraal stellen. Denk bijvoorbeeld aan een collectief stadstuintje, een project dat voedselverspilling tegengaat, inspanningen om de afvalberg te verkleinen, enzovoort. Organisaties die mee willen werken aan een duurzame toekomst voor Turnhout kunnen hun kandidatuur nog indienen tot vrijdag 19 juni om 12 uur.

Cookie policy